Siirry sisältöön

Joogaa ja ratsastusta-viikonloput

Kesä 2021 loppuunmyyty!

Aito ja alkuperäinen konseptimme jo vuodesta 2016.

www.facebook.com/JoogaaRatsastajille/

JOOGATUNNIT RATSASTUSTA TUKEMAAN

Joogatuntien tavoitteena on avata ratsastajan kehoa ja mieltä paremman yhteyden saavuttamiseksi hevosen kanssa. Keskitymme selkärangan mobilisointiin, lantion ja lonkkien avaamiseen, hartioiden ja yläselän liikeratojen parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Keskeisenä osana hengityksen syventäminen ja mielen hallinnan parantaminen. Viikonlopun aikana tutustutaan ratsastusta tukevaan joogaan monipuolisesti; dynaamiset hatha-asana flowt, rauhoittava yinjooga, joogarentoutus (yoga nidra), hengitysharjoitukset (pranayama) ja meditaatio kuljettavat osallistujat viikonlopun yli. Rentouttavaa tunnelmaa lisäävät äänimaljojen ja Koshi-kellojen sointi ja aromaterapia. Harjoitukset sopivat erinomaisesti sekä aloittelijoille että edistyneemmille joogaajille.

HERKÄSTI HEVOSTA KUUNTELEVAA RATSASTUSTA JA HEVOSTOIMINTAA

Ratsastuksen pääpaino on hyvässä ja hevosen liikkeitä myötäilevässä kouluratsastuksessa. Yhdistämme ratsastusharjoituksiin selässä tehtäviä joogaliikkeitä ja haemme tuntevaa yhdessäoloa hevosen kanssa. Viikonlopun aikana rentoudumme myös metsän siimeksessä. Ratsastuksenopetus on hevoslähtöistä, eleettömiä apuja suosivaa. Tallin hevoset ovat kilttejä, jokainen on oma persoonansa ja ne toimivat hyvin kevyillä avuilla ja istunnalla. Osallistujien taso ja toiveet huomioidaan.

MAJOITUS & MAISTUVA KASVISRUOKA

Majoitus on tilan päärakennuksessa yhteistilassa. Lisämaksusta on mahdollisuus majoittua 1 ja 2 hengen huoneisiin. Viikonlopun aikana nautimme herkullista kasvispainotteista ruokaa, jossa korostuu lähituottajien antimet ja raakaravinto tuoden hyvää oloa sisältäpäin.

ASIANTUNTEVAT OHJAAJAT VARMISTAVAT ONNISTUNEEN VIIKONLOPUN

Joogat ohjaa rekisteröity joogaohjaaja Maria Uhari-Pakkalin (RYT 500), joka on keskittynyt erityisesti ratsastajien kanssa työskentelyyn. Marialla on vuosien henkilökohtainen harrasteratsastajakokemus, mikä sai uuden ulottuvuuden aktiivisen joogaamisen myötä.

Ratsastustuntien vetämisestä vastaa Lea Aittolahti yli 20 vuoden opetuskokemuksella. Oman ratsastustaidon kehittämistä hän on harjoittanut sekä klassisen kouluratsastuksen, että Centered Ridingin parissa, myös ratsastuspilates on tuttua. Ratsastajan oikealla tavalla liikkeeseen mukautuvan ja tasapainoisen istunnan kehittäminen on hänelle sydämen asia. Lea ohjaa myös erilaisia hevostoimintaryhmiä.