Siirry sisältöön
Tilan esittely

Aittolahti on ollut maa-alueen nimenä kartalla jo 1700-luvulla, tilan mailla on sijainnut vilja-aitat joissa on varastoitu isojen tilojen viljasatoa ja siitä kuljetettu edelleen mm. laivalla Päijänteellä.

Aittolahti suvun nimenä on ollut nykyisen isännän Jari isoisoisoisältä lähtien. Eli viides sukupolvi viljelee ja pitää huolta tilasta nyt. Kuudes sukupolvi toivottavasti odottaa jo vuoroaan.

Tilamme sijaitsee 6 kilometriä Kuhmoisten keskustasta etelään, Kissakulman kylässä, Päijänteen rantamaisemissa. Kylän kumpuileva peltomaisema on myös Natura-suojelualuetta.

Tuotantosuuntanamme ovat maanviljelyn ohella munantuotanto lattiakanalan muodossa ja hevosavusteinen toiminta, ratsastuspalvelut sekä matkailu- ja maatilamajoitus. Hevosia on 12.

Munivat kanat kasvatamme alle vuorokauden ikäisistä untuvikoista ja tällä hetkellä, kun nuorikot ovat alkaneet munia, munivia on yhteensä reilu 1800 kappaletta.

Tilamme tuoreet kananmunat suoramyyntinä sekä suoraan tilalta, että Munataksi-palveluna ja REKO-jaoissa Pirkanmaan, Keski-Suomen, Päijät-Hämeen ja Uudenmaan alueilla.